Inschrijven voor de Jaarmarkt?

Zoals u weet is jaarlijks iedere derde zaterdag van september de Jaarmarkt Mijnsheerenland. Onze jaarmarkt heeft op deze feestelijke dag een regionale functie voor de gehele Hoeksche Waard. Er zijn diverse activiteiten en er is veel variatie in stands.

Kraamverhuur

Het jaarmarktcomité nodigt u uit om met uw bedrijf/organisatie/vereniging deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wij verhuren standaard marktkramen. Uw beschikbare ruimte inclusief de kraam is ongeveer 4 x 2 meter. Een bovenzeil is uiteraard aanwezig. Het gebruik van elektra behoort ook tot de mogelijkheden, dit dient u echter vooraf via dit formulier kenbaar te maken.
U heeft al een plaats inclusief kraam (4*2 m) voor slechts €42,50 en eventuele 230v stroom bij uw plaats/kraam voor €5,-.

Extra opties

De deelnemende organisaties worden diverse extra opties aangeboden. Er wordt een grote loterij georganiseerd met voorverkoop van loten in de regio. Tijdens de Jaarmarkt zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Als uw organisatie 100 loten afneemt, dan kunnen wij u 1 kraam incl. elektriciteit gratis aanbieden. De prijs per lot is vastgesteld op EUR 1,-. U kunt dan uiteraard de loten verkopen aan uw achterban! Als u meer loten wilt afnemen, neem dan even contact met ons op.

Daarnaast kunt u op eenvoudige wijze de naamsbekendheid van uw organisatie vergroten. Het Jaarmarktcomité organiseert, net als afgelopen jaar, het Rad van Avontuur. Bezoekers kunnen een lot kopen en het rad bepaald aan de hand van de nummers de winnaars. Deze nummers kunt u sponsoren! Iedere keer dat een door u gesponsord nummer wint, wordt uw organisatie als sponsor aangemerkt.

Indien u andere ideeën heeft waarop u via het jaarmarktcomité aandacht wil vragen voor uw deelname, neemt u dan gerust contact met ons op.

Bevestiging & informatie over uw organisatie

Wij verzoeken u dit formulier in te vullen en retour te sturen. Dit kunt u doen door het per email te sturen naar: info@jaarmarktmijnsheerenland.nl of per post aan het onderstaande correspondentie adres. Geeft u op het formulier aan wat u nodig heeft en daarnaast s.v.p. duidelijk wat u gaat doen (o.a. demonstreren, verkopen, spellen). Dan zorgen wij dat u op de juiste locatie ingedeeld wordt. Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze voorwaarden. Stuur uw formulier s.v.p. binnen 2 weken retour.

Klik hier als u zich wilt inschrijven als deelnemer.