Sponsoren

Word sponsor van de jaarmarkt !

Sinds 2007 wordt de Jaarmarkt Mijnsheerenland georganiseerd. Dé plaats waar verenigingen, maatschappelijke- en sociale organisaties zichzelf kunnen presenteren, hun activiteiten onder de aandacht kunnen brengen en om nieuwe fondsen en leden te werven.

Het thema is Ontmoeten en begroeten:

Ons gestelde doel is een feestelijk evenement in Mijnsheerenland voor de gehele Hoeksche Waard. Om dit evenement te kunnen realiseren hebben we sponsors nodig en vragen wij uw hulp. U bent geheel vrij te kiezen uit verschillende vormen van sponsoring.

Sinds 2016 is privé sponsoring ook mogelijk (NIEUW!!!)

Onderhoud kerkgebouw:

Mijnsheerenland beschikt over de prachtige dorpskerk: de Laurentiuskerk. Wij willen dit graag zo houden. De opbrengst van alle activiteiten komt ten goede aan het onderhouden van het kerkgebouw.

Lees de mogelijkheden in onze Jaarmarkt sponsor-flyer!

Jaarmarkt Sponsors Flyer 2016-page-001    Jaarmarkt Sponsors Flyer 2016-page-002

Na het lezen van de flyer geïnteresseerd om sponsor te worden?

Schrijf u hier in.

De volgende personen en bedrijven zijn u reeds voorgegaan:

Hoofdsponsoren “GOUD”

Schildersbedrijf Aardoom bv

Schildersbedrijf AARDOOM uit Heinenoord bestaat al ruim 140 jaar en is een klein Ambachtelijk schilders- en onderhoudsbedrijf.

We zijn werkzaam in en om de Hoeksche Waard. Onze werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd voor particulieren en/of bedrijven en naast het schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor behang- en beglazingwerkzaamheden. Ga naar de website

Profile Tyrecenter DBS

Profile Tyrecenter is een onafhankelijke (truck) banden- en wielen specialist voor de zakelijk transport & logistieke markt en voor de particulier. Dankzij de scherpe inkoop en specialistische kennis van onze landelijke organisatie, gecombineerd met onze Rotterdamse mentaliteit, houden we elke wagen in Europa mobiel. Het is uw garantie voor voordeel, veiligheid en flexibiliteit.

Ga naar de website

Hoekschewaard Tuin & Groen

In de loop der jaren heeft Hoekschewaard Tuin & Groen zich gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulier als bedrijf.

Prijs en kwaliteit zijn uitstekend in balans en mede hierdoor kunnen zij scherpe offertes neerleggen.

Ga naar de website

Plus Hans Bogaerts


Bij ons kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In onze winkel kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, internationale artikelen, drogisterijprodukten en natuurlijk een uitgebreid wijnassortiment.

Wij zorgen ervoor dat u als klant voor de volle honderd procent tevreden bent. Daarom staan wij garant voor:
– meer Aandacht
– meer Voordeel
– meer Vers
– meer Duurzaam
Ga naar de website

 

Sponsoren “ZILVER”

Den Hartog Glas

Den Hartog en glas is al heel lang een succesvolle combinatie.
Ruim 55 jaar geleden begonnen als eenmanszaak met een winkel in verf en glas, nu zijn wij een modern glazenierbedrijf met een stevige reputatie van degelijkheid en snelheid. Op het gebied van glas hebben wij u alles te bieden. Uiteraard beglazing in alle soorten en maten voor woningen en andere gebouwen, maar ook spiegels, glas in lood, sierglas en een unieke meubellijn.

Den Hartog Glas is breed inzetbaar, wij werken voor particulieren, bedrijven, wooncorporaties, overheden, alle verzekeringsmaatschappijen, benzinestations, VVE’s enz. Wij beschikken over een ruime showroom waar u op uw gemak een kijkje kunt nemen naar de verschillende soorten meubelen en soorten glas.

Wij bieden een 24-uurs noodservice, zeven dagen in de week.

Ga naar de website

TOW Ontstoppingstechniek

Woonwinkel natuurlijk THUIS

Wij zijn een woonwinkel waar wij mooie kamerplanten en woonaccessoires in landelijke en stoere stijl verkopen zoals : kruiken , lampen, kussens, kaarsen & seizoenartikelen . Wij verkopen ook zelf gemaakte sfeer arrangementen of een bijzondere plant in een mooie pot.

Ga naar de website

 

Sponsoren “BRONS”

Notariskantoor Van der Straaten en Van Dijk

Notariskantoor Van der Straaten en Van Dijk.
Als sinds 1909 is Van der Straaten Notarissen een solide en betrouwbare partner, bekend om de laagdrempelige en proactieve aanpak. Door het persoonlijke en directe contact kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Met een integrale blik bekijken wij uw persoonlijke siuatie vanuit meerdere invalshoeken.

Actief in heel Zuidwest-Nederland

Met een team van negen enthousiaste medewerkers, ligt ons fundament al meer dan honderd jaar in de Hoeksche Waard. In de afgelopen jaren hebben wij ons werkveld uitgebreid en zijn wij actief voor relaties in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland!

Ga naar de website

Juridisch Planologisch Adviesbureau R3

Juridisch Planologisch Adviesbureau R3
R3advies. Meer dan kennis alleen.

Voor veel vragen biedt R3advies dé oplossing!

Wilt u een bouwplan realiseren maar twijfelt u over de haalbaarheid?
Lukt het niet om een omgevingsvergunning te krijgen voor uw bouwplan?
Wordt er tegen uw plannen bezwaar of beroep ingediend door derden?
Moet u van de gemeente een (postzegel)bestemmingsplan laten maken?
Meent u recht te hebben op planschade?
Vraagt de gemeente u om een ruimtelijke onderbouwing aan te leveren?

Allemaal vragen die snel en goed beantwoord kunnen worden door Juridisch planologisch adviesbureau R3.

Ga naar de website

Overwater Assurantie Adviesbureau B.V.

Het assurantiekantoor voor de ondernemer in de Hoeksche Waard.

Overwater Assurantie Adviesbureau B.V. adviseert bedrijven en particulieren over verzekeringen, pensioenen en financiële diensten. Het persoonlijke contact met onze klanten is erg belangrijk. Omdat wij zelf ook ondernemers zijn weten wij wat u drijft, we spreken uw taal en zijn als geen ander in staat om met u mee te denken.

Ga naar de website

P&M Kooy Accountants en Belastingadviseurs

P&M Kooy Accountants en Belastingadviseurs
Accountancy, belastingadvies en salarisadministratie zijn de peilers van P&MKooy. Wij bieden deze diensten in een warme en professionele sfeer aan. Omdat het uw werk of onderneming aangaat, gaan wij uit van een persoonlijke benadering. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit. Uw wensen zijn onze doelen.

Ga naar de website

Gebo Gelato

Ambachtelijk ijs voor Horeca en IJssalons.

Gebo Gelato is een familiebedrijf dat sinds 1950 op diverse manieren ambachtelijk schepijs aanbiedt aan de consument. In het afgelopen decennium heeft het zich ontwikkeld tot een geloofwaardige producent van schepijs voor horeca en schepijsvitrines. Daarbij onderscheidt Gebo Gelato zich door de superieure kwaliteit van het ijs en de scherpe prijs/kwaliteit-verhouding.

Ga naar de website

Van de Wetering Schilderwerken


Van de Wetering Schilderwerken te Puttershoek.
Schilder- en glaswerk voor particulieren en bedrijven.

Ho-May

Rob's Knipshop

Onderhoudsbedrijf Plaisier


Wij verzorgen onder andere het schilderwerk van uw woning of kantoor.
Ga naar de website

Voorwinden Fashion & Sports


Voorwinden is een begrip in de wereld van mode en sport. Voorwinden staat als bedrijf bekend om zijn meest complete assortiment, en is hiermee inmiddels uitgegroeid tot meest toonaangevende Modemall van Zuid-Holland.

Voorwinden onderscheidt zich in de markt door een ruimtelijke presentatie van het brede assortiment. Maar niet alleen het assortiment, ook de service is van groot formaat. De kleding wordt gratis vermaakt in eigen atelier en parkeren kan gratis voor de deur.
Daarnaast zijn er regelmatig exclusieve acties, evenementen, modeshows en is er een personal dresser service.

Ga naar de website

 

Sponsoren “Vriend”

Manege de Flemming


Zowel jong en oud kan bij ons terecht, ook wanneer je nog nooit hebt paardgereden. Onze rijlessen worden gegeven door gediplomeerde instructrices.

Naast de rijlessen worden er ook verschillende extra activiteiten georganiseerd: zoals de slaapnacht, zitles, springles e.d. Wij hebben verschillende lieve pony’s en paarden, die gebruikt worden in de lessen. Ook bestaat de mogelijkheid voor gevorderde ruiters om een pony of paard te huren.

Ga naar de website

AB Bloemsierkunst


Bloemist met vestigingen in Numansdorp en Mijnsheerenland voor al uw boeketten op het gebied van o.a. seizoenen, arrangementen, rouw en feesten.
Ga naar de website

Drukkerij van den Herik


Drukkerij van den Herik is een moderne all-round drukkerij voor zowel consumenten als ondernemers. Uw gehele huisstijl wordt tot in de afwerking door ons verzorgd, van envelop tot factuurpapier, van visitekaartje tot briefpapier.

Ook hebben wij een ruim aanbod op gebied van huwelijkskaarten, geboortekaarten en gelegenheidsdrukwerk van verschillende grote leveranciers als Belarto, Familycards en Buromac. Kijk verder op onze site voor het antwoord op al uw vragen.
Ga naar de website

Springkussenverhuur Hoeksche Waard


Sport en recreatie.

Verhuur van springkussens in en rondom de Hoeksche Waard.
Ophalen, langsbrengen, opzetten en afbreken, het is allemaal te bespreken.
Ga naar onze Facebook-pagina

Watersportvereniging Binnenmaas

 

Sponsoren “PRIVE”

TUI at home Martine Verhoeven


.

Een reactie plaatsen